AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir kişiyi görmek

Kahve falında tanımadığı bir kişiyi görmek

Kahve falında tanımadığı bir kişiyi görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, haram mala, büyük problemler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kişiyi gördüyseniz:

  • Anlamadığınız şeyleri sormalısınız.

Kahve falında tanımadığın bir kişinin öldüğünü görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın kişiyi görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın kişilerle konuşmak hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kişinin öldüğünü görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın kişiyle öpüşmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın kişiden hediye almak tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir kişiyle evlenmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı kişiler görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir