AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın kişiyi öldürmek

Kahve falında tanımadığın kişiyi öldürmek

Kahve falında tanımadığın kişiyi öldürmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kişiyi öldürmek gördüyseniz:

  • Geçmişte verilmiş sözlere bağlı problemler yaşanabilir.

Kahve falında tanımadığın kişinin öldüğünü görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir kişinin öldüğünü görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kişiyi öldürmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın kişiyle öpüşmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kişiyi görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın kişiyle evlenmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kişiyle evlenmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın kişiye aşık olmak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir