AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın kişileri görmek

Kahve falında tanımadığın kişileri görmek

Kahve falında tanımadığın kişileri görmek rızkın da ömür boyu süreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çabalarının boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın kişileri gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın kişiden hediye almak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadık kişiler görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığım kişiler görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın kişiyle evlenmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın kişilerle konuşmak maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın kişileri görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kişinin öldüğünü görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın kişinin öldüğünü görmek zengin için yoksulluğa, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir