AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir kadını görmek

Kahve falında tanımadığın bir kadını görmek

Kahve falında tanımadığın bir kadını görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, büyük adımlar atacağına, birikim yapılacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir kadını gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirici planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında hiç tanımadığın kadın görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı kadını görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir kadına aşık olmak umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, idealist kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadını görmek kurulu düzenin yıkılacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla öpüşmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir kadın görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadını dövmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir kadının öldüğünü görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir