AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir kadının öldüğünü görmek

Kahve falında tanımadığı bir kadının öldüğünü görmek

Kahve falında tanımadığı bir kadının öldüğünü görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kadının öldüğünü gördüyseniz:

  • Sadece duygusal nedenlerle hareket etmeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında tanımadığı bir kadını öldürmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir kadının öldüğünü görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kadını öldürmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadının öldüğünü görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığı bir kadın görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla kavga etmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kadınla konuşmak işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir kadın görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir