AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın kadın görmek

Kahve falında tanımadığın kadın görmek

Kahve falında tanımadığın kadın görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kadın gördüyseniz:

  • Duygusal başlıklı konuların sizi yavaşlatmasına veya yaratıcılığınızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında tanımadığın bir kadına aşık olmak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığınız bir kadın görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla tartışmak uykusuz geceler yaşanacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir kadın görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadın görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın kadınla kavga etmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı kadını görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, rızkının azalacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığım kadın görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir