AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığıyla konuşmak

Kahve falında tanıdığıyla konuşmak

Kahve falında tanıdığıyla konuşmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığıyla konuşmak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı planlar, işler veya ilişkiler daha etkin veya disiplinli yöntemler kullanmanız durumunda olumlu sonuç verebilir.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonda konuşmak işlerinde başarı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdıkla konuşmak lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle konuşmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonla konuşmak kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık adamla konuşmak daha bir sevileceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık kadınla konuşmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle konuşmak kısa süreli hastalık yaşamasına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bir erkekle konuşmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir