AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin düğününü görmek

Kahve falında tanıdık birinin düğününü görmek

Kahve falında tanıdık birinin düğününü görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, ekmeğinin azalacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çok üzüleceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık birinin düğününü gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın tekliflerini kabul etmemelisiniz.

Kahve falında tanıdığının düğününü görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık birinin düğününe gitmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin düğününü görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı ölüler görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir tanıdığı görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı tanıdık adam görmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık birinin bıçaklandığını görmek kötü işlere girmeyeceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığının hamile olduğunu görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir