AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir tanıdığı görmek

Kahve falında ölmüş bir tanıdığı görmek

Kahve falında ölmüş bir tanıdığı görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, ailesinden hayır göreceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, anne duasının açılacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş bir tanıdığı gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin, bazen spontane tavırlar düşünülerek yapılanlardan daha etkili sonuçlar verebilir.

Kahve falında tanıdık birini gelinlikli görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık birinden kağıt para almak isteklerinize kavuşacağınıza, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığını görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı herkesi görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle yatmak hastalıklarını yeneceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı biriyle evlendiğini görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığı birisiyle evlenmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında bir tanıdığın ağladığını görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, daha çok iş yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir