AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığının düğününü görmek

Kahve falında tanıdığının düğününü görmek

Kahve falında tanıdığının düğününü görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, kazancın katlanacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığının düğününü gördüyseniz:

  • Belli bir alana ya da amaca konsantre olarak daha fazla ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında tanıdığının düğününü görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birinin düğününe gitmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık birinin düğününü görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Kahve falında tanıdığı biriyle nişanlanmak rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini şişman görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığın kadın görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, borçlarının azalacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığı birinin hacca gittiğini görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık birinin göğsünü görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir