AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir kadını görmek

Kahve falında tanıdık bir kadını görmek

Kahve falında tanıdık bir kadını görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, talihinin artacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bir kadını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi doğru kullanmalısınız.

Kahve falında ölmüş tanıdık kadın görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadınla evlenmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık genç kadın görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına delalettir.

Kahve falında hamile tanıdık kadın görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadını öpmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında eski bir tanıdık kadın görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık kadının öldüğünü görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığı bir kadınla evlenmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir