AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bebek görmek

Kahve falında tanıdık bebek görmek

Kahve falında tanıdık bebek görmek falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık bebek gördüyseniz:

  • Bazı işler düşünüldüğü şekilde ilerlemeyebilir veya bazı standartlar yanlış ölçümlenmiş olabilir.

Kahve falında tanıdık erkek bebek görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığımız birini bebek olarak görmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık bebek emzirmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığının bebeği olduğunu görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık bebek görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık kadının öldüğünü görmek üzüntülerinin son bulacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdıkla konuşmak karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık birini kör görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir