AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığımız birini bebek olarak görmek

Kahve falında tanıdığımız birini bebek olarak görmek

Kahve falında tanıdığımız birini bebek olarak görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, parasını ve malını kaybedeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığımız birini bebek olarak gördüyseniz:

  • Yaklaşan büyük değişiklikler yüzünü göstermeye başlıyor.

Kahve falında tanıdık bebek görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığımız birini bebek olarak görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık erkek bebek görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığının bebeği olduğunu görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık bebek emzirmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında zengin tanıdık görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı erkeği öpmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık kadının öldüğünü görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir