AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bebek emzirmek

Kahve falında tanıdık bebek emzirmek

Kahve falında tanıdık bebek emzirmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, aradaki buzları eriteceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Hızı arttırmak, tavuk yakalamak için aniden kümese koşmakla aynı anlama gelebilir.

Kahve falında tanıdık bebek emzirmek zenginliğinin artacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş bir bebeği emzirmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeği olduğunu ve emzirdiğini görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında göğsünden bebek emzirmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin bebek emzirdiğini görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla bebek emzirmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek emzirmek sütü görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize delalet eder.

Kahve falında bebek doğurmak ve emzirmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir