AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığının yüzünü görmek

Kahve falında tanıdığının yüzünü görmek

Kahve falında tanıdığının yüzünü görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığının yüzünü gördüyseniz:

  • Medya, seyahatler, hukuk ya da eğitim başlıklı konularda da değişiklikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında tanıdığının yüzünü görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık birinin yüzünü görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık yüz görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş tanıdıklarını görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir adam görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığını sigara içerken görmek geniş rızık elde edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle yolculuk yapmak atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık kadından para almak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, huzur ve mutluluk bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir