AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı bir adam görmek

Kahve falında tanıdığı bir adam görmek

Kahve falında tanıdığı bir adam görmek sürekli tartışacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığı bir adam gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kalıbının insanı olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında tanıdık adamlar görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı yaşlı adam görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı tanıdık adam görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık yaşlı adam görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığı adam görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık adamla evlenmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık bir adamla evlenmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık adam görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir