AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin yüzünü görmek

Kahve falında tanıdık birinin yüzünü görmek

Kahve falında tanıdık birinin yüzünü görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, şansın döneceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık birinin yüzünü gördüyseniz:

  • Her tür aksilik olabilir.

Kahve falında tanıdık birinin yüzünü görmek işinde başarılı olacağına, amaçlarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığının yüzünü görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık yüz görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine alamet eder.

Kahve falında bir tanıdığının gelinlik giydiğini görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş tanıdıkları görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birini felçli görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle evlendiğini görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdıkları görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir