AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı hamile görmek

Kahve falında tanıdığı hamile görmek

Kahve falında tanıdığı hamile görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, büyük zararlara uğrayacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığı hamile gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi daha fazla ciddiye almalısınız.

Kahve falında bi tanıdığını hamile görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdığı birinin hamile olduğunu görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık kadını hamile görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığın hamile olduğunu görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, işlerinin başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini hamile olarak görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığını hamile görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığın birini hamile görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir