AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdıgını hasta görmek

Kahve falında tanıdıgını hasta görmek

Kahve falında tanıdıgını hasta görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, kendisi ile gururlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdıgını hasta gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren bir şey veya rekabet ortamı sizi içine çekebilir.

Kahve falında tanıdıgını hasta görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına işarettir.

Kahve falında bir tanıdıgını görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdıgını ölmüş görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdıgını hamile görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, kazançtan yana kara geçeceğine delalettir.

Kahve falında tanıdıgı biriyle öpüşmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdıgının öldügünü duymak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annemi hasta görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi çok hasta görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir