AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdıgı biriyle öpüşmek

Kahve falında tanıdıgı biriyle öpüşmek

Kahve falında tanıdıgı biriyle öpüşmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdıgı biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek ya da gösterebilecek bağlantılardan uzak durun.

Kahve falında tanıdıgı biriyle öpüşmek elinde avucunda olanı yitireceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir tanıdıgını görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdıgını hasta görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdıgını ölmüş görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdıgını hamile görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdıgının öldügünü duymak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, dolayısıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir