AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdıgının öldügünü duymak

Kahve falında tanıdıgının öldügünü duymak

Kahve falında tanıdıgının öldügünü duymak iyi halin geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdıgının öldügünü duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulara uyum sağlamanız için ısrarcı olabilirler.

Kahve falında tanıdıgının öldügünü duymak hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında tanıdıgı biriyle öpüşmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında tanıdıgını hamile görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, yaşamına renk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdıgını ölmüş görmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdıgını hasta görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, başarılarının devamlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdıgını görmek çok yorulacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini öldü diye duymak hayatının iyileşeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evladının öldüğünü duymak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir