AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdıgını hamile görmek

Kahve falında tanıdıgını hamile görmek

Kahve falında tanıdıgını hamile görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına yorulur.

Kahve falında tanıdıgını hamile gördüyseniz:

  • Alacağınız iltifat, takdir, tanınma v.b şeylerin tadını çıkartabilirsiniz.

Kahve falında tanıdıgını hamile görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, üzüntülerin daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdıgını ölmüş görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına delalettir.

Kahve falında bir tanıdıgını görmek yaşamının tadını çıkaracağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında tanıdıgını hasta görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdıgının öldügünü duymak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında tanıdıgı biriyle öpüşmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, daha çok çalışılacağına yorulur.

Kahve falında erkek bebeğe hamile kadın görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşi hamile görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir