AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdıgını görmek

Kahve falında bir tanıdıgını görmek

Kahve falında bir tanıdıgını görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, moralinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir tanıdıgını gördüyseniz:

  • Son zamanlardaki yorumlarınızı dikkate alırsanız, aşk hayatınızı canlandırabilir veya hayatınızla ilgili temel kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında tanıdıgını hamile görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında tanıdıgı biriyle öpüşmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdıgını ölmüş görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında tanıdıgını hasta görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında bir tanıdıgını görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdıgının öldügünü duymak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir