AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı biriyle konuşmak

Kahve falında tanıdığı biriyle konuşmak

Kahve falında tanıdığı biriyle konuşmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığı biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemelerin sizi mutlu edip etmeyeceği konusunda kafanızda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonda konuşmak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık kadınla konuşmak her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdıkla konuşmak yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdıkla konuşmak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, insanların alım gücünün azalacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığı biriyle konuşmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık adamla konuşmak amaçlarına ulaşacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık bir kızla konuşmak uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığıyla konuşmak uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir