AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık adamla konuşmak

Kahve falında tanıdık adamla konuşmak

Kahve falında tanıdık adamla konuşmak gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık adamla konuşmak gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık adamla konuşmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, çok hayırlı insan olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı yaşlı adam görmek sorunların biteceğine, günah işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık adam görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık yaşlı adam görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, varlık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı adam görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık adamla evlenmek onların başarıları ile övüneceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığı bir adam görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir adamla evlenmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir