AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi bıçaklamak

Kahve falında kedi bıçaklamak

Kahve falında kedi bıçaklamak idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, sevdiği birini kırmaya, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, kalbinin küt küt edeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı alamet etmektedir.

Kahve falında kedi bıçaklamak gördüyseniz:

  • Terazi erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında kediyi bıçaklamak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi bıçaklamak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında birini karnından bıçaklamak yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini arkadan bıçaklamak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu bıçaklamak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçaklamak ve bıçaklanmak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, onlar sayesinde kalkınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçaklamak ve kan görmek borçlarının hafifleyeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadını bıçaklamak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir