AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanı bıçaklamak

Kahve falında akrabanı bıçaklamak

Kahve falında akrabanı bıçaklamak problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalettir.

Kahve falında akrabanı bıçaklamak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan veya ani harcamalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında akrabanı bıçaklamak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akraba bıçaklamak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabayı bıçaklamak aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaş bıçaklamak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, dertlerinin şifasını bulacağına delalet eder.

Kahve falında adam bıçaklamak bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve giren hırsızı bıçaklamak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtından bıçaklamak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanını bıçaklamak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir