AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane nar görmek

Kahve falında iki tane nar görmek

Kahve falında iki tane nar görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, adını herkese duyuracağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane nar gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarılı olmak için atacağınız adımlar istediğiniz sonuçları getirmeyebilir.

Kahve falında nar tanesi yemek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı nar tanesi görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nar taneleri toplamak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, tatsız haberlerin alınacağına alamet eder.

Kahve falında iki tane nar görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, deşarj olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı taneli nar görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri taneli nar görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hevesinin kursağında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tane nar görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı nar taneleri görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir