AnaSayfa / Genel / Kahve falında tane nar görmek

Kahve falında tane nar görmek

Kahve falında tane nar görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, nimetin ve kazancın artacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına delalet eder.

Kahve falında tane nar gördüyseniz:

  • Evinizde konforunuzu arttıracak veya daha fazla kişinin yaşamasına olanak sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı taneli nar görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında nar taneleri toplamak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tane tane nar yemek esenlik bulacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına işaret eder.

Kahve falında tane nar görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında nar tanesi yemek falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane nar görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı nar tanesi görmek yanlış kararlar vereceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalettir.

Kahve falında iri taneli nar görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir