AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar taneleri toplamak

Kahve falında nar taneleri toplamak

Kahve falında nar taneleri toplamak çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, harama göz dikmeyeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nar taneleri toplamak gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması veya düzeltilmesi gereken yerler üzerinde çalışmalar yapılabilir.

Kahve falında nar taneleri toplamak ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı nar tanesi görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tane nar görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri taneli nar görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalettir.

Kahve falında iki tane nar görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı taneli nar görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında nar tanesi yemek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına yorulur.

Kahve falında tane tane nar yemek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir