AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak yolculuğu yapmak

Kahve falında uçak yolculuğu yapmak

Kahve falında uçak yolculuğu yapmak hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, iyilik ve hayır bulacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, maddi zarar edeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçak yolculuğu yapmak gördüyseniz:

  • Eski ateşler canlanabilir veya akla gelebilir.

Kahve falında uçak yolculuk yapmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına işarettir.

Kahve falında uçakta yolculuk yapmak saygınlığına leke sürüleceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında uçakla yolculuk yapmak yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, çok iyi işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında uçak yolculuğu yapmak kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında uçakla yolcu etmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçakla yolculuğa çıkmak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına işarettir.

Kahve falında uçağa yolcu bindirmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında uçakla yolculuk yapacağını görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir