AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksit yapmak

Kahve falında taksit yapmak

Kahve falında taksit yapmak sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taksit yapmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı zorlamanız durumunda, aynı anda pek çok şeyi bir arada yapabilirsiniz.

Kahve falında takside yolculuk yapmak manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taksit yapmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine işaret eder.

Kahve falında takside gitmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, üçüncü gözünün açılacağına alamet eder.

Kahve falında kendini takside görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taksitle ev almak sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına yorulur.

Kahve falında taksiden inmek sıkıntıya düşüreceğine, maddi olanaklarının artacağına işaret eder.

Kahve falında takside gezmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taksitle araba almak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir