AnaSayfa / Genel / Kahve falında takside gitmek

Kahve falında takside gitmek

Kahve falında takside gitmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında takside gitmek gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığınız geçene kadar kendinize zaman tanıyın.

Kahve falında takside gitmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine işarettir.

Kahve falında taksit ödemek evliliğinde mutlu olacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında taksiden inmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında takside olmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında kendini takside görmek fakirlerin zenginleşeceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında takside yolculuk yapmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, manevi rahatlamaya erileceğine inanılır.

Kahve falında taksitle ev almak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kazançlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taksitle araba almak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir