AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksitle ev almak

Kahve falında taksitle ev almak

Kahve falında taksitle ev almak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taksitle ev almak gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte son derece başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında taksitle ev almak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, yollarının açılacağına delalettir.

Kahve falında taksit yapmak zorluklarının son bulacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takside yolculuk yapmak büyük bir yükten kurtulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına inanılır.

Kahve falında kendini takside görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında taksitle araba almak başarı ve zenginlik getireceğine, kafasının da rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taksiden inmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takside olmak yarasını saracağına, zor ve kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında takside gezmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, ekmeğinin azalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir