AnaSayfa / Genel / Kahve falında takside yolculuk yapmak

Kahve falında takside yolculuk yapmak

Kahve falında takside yolculuk yapmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına inanılır.

Kahve falında takside yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı kişilerle konuşmalar esnasında farklı veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında takside yolculuk yapmak yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taksit yapmak makbul olan mallar edineceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine yorulur.

Kahve falında takside gitmek duygusallığın ön plana çıkacağına, hatalı yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takside olmak makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taksitle araba almak esenlik bulacağına, rahata ereceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işarettir.

Kahve falında taksiden inmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, evliliğinde mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kendini takside görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Kahve falında takside gezmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir