AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini takside görmek

Kahve falında kendini takside görmek

Kahve falında kendini takside görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında kendini takside gördüyseniz:

  • Daha önce gitmediğiniz yerlere gidebilir veya sizi heyecanlandıran yerlere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında takside gitmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye yorulmaktadır.

Kahve falında takside gezmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taksitle ev almak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taksit yapmak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taksit ödemek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, anne baba duası alacağına rivayet eder.

Kahve falında takside yolculuk yapmak işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taksitle araba almak atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taksiden inmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir