AnaSayfa / Genel / Kahve falında takside gezmek

Kahve falında takside gezmek

Kahve falında takside gezmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, verimin ve bereketin geleceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında takside gezmek gördüyseniz:

  • Aile, ev, gayrimenkul başlıklı konularda istediğiniz gibi gitmeyen yerleri dile getirebilirsiniz.

Kahve falında takside gezmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, işlerin canlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini takside görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Kahve falında takside gitmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takside olmak eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taksit ödemek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işaret eder.

Kahve falında takside yolculuk yapmak fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taksiden inmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, canını sıkılacağına işarettir.

Kahve falında taksitle araba almak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir