AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksi konvoyu görmek

Kahve falında taksi konvoyu görmek

Kahve falında taksi konvoyu görmek asil kimselerden çıkacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, aydınlığa çıkılacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taksi konvoyu gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir görüşme yaratıcı projelerin önünü açabilir.

Kahve falında taksi konvoyu görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında düğün konvoyu görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün konvoyuna katılmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askeri konvoy görmek insanlarla arasının açılacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine inanılır.

Kahve falında asker konvoyu görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına inanılır.

Kahve falında araba konvoy görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında araç konvoyu görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, günaha gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi düğün konvoyunu görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir