AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker konvoyu görmek

Kahve falında asker konvoyu görmek

Kahve falında asker konvoyu görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında asker konvoyu gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte, ani tepkilerden, hareketlerden kaçmakta fayda var.

Kahve falında asker konvoyu görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında araba konvoyu görmek edilen duaların kabul edileceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında düğün konvoyuna katılmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi düğün konvoyunu görmek rütbe edineceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında taksi konvoyu görmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araç konvoyu görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında konvoy görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, işiyle nam salacağına delalettir.

Kahve falında cenaze konvoyu görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir