AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba konvoy görmek

Kahve falında araba konvoy görmek

Kahve falında araba konvoy görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yeni bir eve sahip olacağına, ticaret ehli kimse olacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, kazancının çok düşeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine işarettir.

Kahve falında araba konvoy gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırlarınızı çizmeniz gerekiyor.

Kahve falında araba konvoy görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında gelin arabası konvoyu görmek iyilik ve güzellik bulacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba konvoyu görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında düğün konvoyuna katılmak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine tabir olunur.

Kahve falında askeri konvoy görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker konvoyu görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında gelin konvoyu görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin alma konvoyu görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, daha güzelleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir