AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri konvoy görmek

Kahve falında askeri konvoy görmek

Kahve falında askeri konvoy görmek kazançsız işler peşinde olmaya, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında askeri konvoy gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz larşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında askeri konvoy görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında araç konvoyu görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin konvoyu görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında araba konvoy görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi düğün konvoyunu görmek hayata küsecek duruma geleceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında araba konvoyu görmek kariyer edineceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına rivayet eder.

Kahve falında taksi konvoyu görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine işarettir.

Kahve falında asker konvoyu görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir