AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi düğün konvoyunu görmek

Kahve falında kendi düğün konvoyunu görmek

Kahve falında kendi düğün konvoyunu görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına alamet eder.

Kahve falında kendi düğün konvoyunu gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harekete geçmenizde fayda var.

Kahve falında düğün konvoyuna katılmak malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi düğün konvoyunu görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına delalettir.

Kahve falında düğün konvoyu görmek ömür boyu süreceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına yorulur.

Kahve falında araba konvoyu görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında askeri konvoy görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında gelin arabası konvoyu görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında araba konvoy görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taksi konvoyu görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir