AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün konvoyu görmek

Kahve falında düğün konvoyu görmek

Kahve falında düğün konvoyu görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalet eder.

Kahve falında düğün konvoyu gördüyseniz:

  • Size karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında düğün konvoyu görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına tabir olunur.

Kahve falında düğün konvoyuna katılmak hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına işaret eder.

Kahve falında kendi düğün konvoyunu görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin arabası konvoyu görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında asker konvoyu görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gelin alma konvoyu görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, malının artmasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında sünnet konvoyu görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına alamet eder.

Kahve falında cenaze konvoyu görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir