AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksi içinde olmak

Kahve falında taksi içinde olmak

Kahve falında taksi içinde olmak hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, işlerinin kapanacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taksi içinde olmak gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya aşk hayatınızla ilgili ilişkilerinizden bazıları sizi zorlayabilir veya ilişkiden soğuyabilirsiniz.

Kahve falında taksi içinde olmak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taksiyle bir yere gitmek başarıya giden yolların açılacağına, azalacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı taksiye binmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında taksici olmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına delalettir.

Kahve falında sarı taksiye binmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz taksi kullanmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında sarı ticari taksiye binmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna tabir olunur.

Kahve falında kirmizi taksi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir