AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak takmak

Kahve falında tırnak takmak

Kahve falında tırnak takmak yeni fırsatlar sunulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında tırnak takmak gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli yolculuklar yeni seçenekler oluşturabilir.

Kahve falında takma tırnak takmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tırnak takmak geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın tırnak görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine inanılır.

Kahve falında tırnakları ojeli erkek görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına delalet eder.

Kahve falında tırnak satmak maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çift tırnak görmek işlerinin çok iyi gideceğine, gamsız bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kendi tırnağını kestiğini görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir