AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma dis takmak

Kahve falında takma dis takmak

Kahve falında takma dis takmak sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, eve kapanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında takma dis takmak gördüyseniz:

  • Gözlemleriniz veya söylemleriniz yüzle çarpılabilir.

Kahve falında takma bıyık takmak işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takma tırnak takmak sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında takma dis takmak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına inanılır.

Kahve falında takma kirpik takmak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının takma dişini takmak çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini altın takmış görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takma dişleri kaybetmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında takma diş almak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir