AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma saç taktığını görmek

Kahve falında takma saç taktığını görmek

Kahve falında takma saç taktığını görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine rivayet eder.

Kahve falında takma saç taktığını gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatmaya, engellemeye ya da işinizi zorlaştırmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında takma saç taktığını görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, ona yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında takma kirpik taktığını görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takma diş taktırmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında takma diş taktığını görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında takma saç almak çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına rivayet eder.

Kahve falında takma saç kesmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma saç görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun takma saç görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir