AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma diş fırçalamak

Kahve falında takma diş fırçalamak

Kahve falında takma diş fırçalamak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takma diş fırçalamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin yeterince akıllı olmadığını düşünerek, kendinizi buna göre karşılık vermek, tepki göstermek ya da hareket etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında takma diş fırçalamak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bunalıma gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin fırçalamak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Kahve falında birinin dişlerini fırçalamak kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz diş fırçalamak aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına delalettir.

Kahve falında dişlerini fırçalamak sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının dişlerini fırçalamak insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, bazı tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinin diş fırçaladığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının diş fırçasıyla diş fırçalamak fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir