AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma altın diş görmek

Kahve falında takma altın diş görmek

Kahve falında takma altın diş görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takma altın diş gördüyseniz:

  • Bazı plan, kişi ya da konular hakkında fikirlerinizi dile getirmeniz faydalı olabilir.

Kahve falında takma altın diş görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında üst takma diş görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takma dişlerinin döküldüğünü görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takma diş yıkamak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının takma dişlerini görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takma dişlerini çıkarmak zenginliğinin tükenmeyeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takma diş fırçalamak eline büyük fırsatlar geçeceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında takma diş yutmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir