AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının takma dişlerini görmek

Kahve falında başkasının takma dişlerini görmek

Kahve falında başkasının takma dişlerini görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının takma dişlerini gördüyseniz:

  • Belli bir amacınızı gerçekleştirmek için vitesi yükseltebilirsiniz.

Kahve falında takma dişlerin dökülmesini görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takma diş taktırmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, iş kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takma diş yapmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalettir.

Kahve falında takma dişlerinin düştüğünü görmek sorunlarından arınacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takma diş kırmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üst takma diş görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında takma diş yaptırmak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında takma altın diş görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir